Торт-десерт із йогуртовим кремом "Ягідна хмарка"
- 1. Лохина — 400 г.
- 2. Яйця — 4 шт.
- 3. Цукор — 100 г.
- 4. Ваніль — 10 г.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Борошно — 400 г.
- 7. Желатин — 20 г.
- 8. Йогурт — 200 г.
- 9. Розпушувач — 1 ч. л.
- 10. Вершки — 400 г.
- 11. Ягідний лікер — 3 ст. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Форму для випікання викласти пекарським папером і розсипати 200 грам лохини. Яйця взбити із цукром. Потім ввести ванілін та сіль. Змішати борошно з розпушувачем і ввести в яєчну суміш. Духовку розігріти до 175°С. На тісто викласти ягоди та випікати 25 хвилин.
Потім викласти бісквіт на решітку ягодами до верху та дати повністю охолонути. Замочити желатин в холодній воді. Взяти ще трішки ягід та збити їх в блендері з цукром. Лікер підігріти та розчинити в ньому желатин, вилити все в ягідну суміш. Поставити в холод на 10 хвилин. Те ж саме зробити з йогуртом. Вершки збити, половинку додати до ягідної суміші, а половину до йогурту. Бісквіт розрізати на дві частини.
Ягідну частину опустити ягодами вниз в форму. На бісквітну частину викласти крем з йогурту, потім ягідний, зверху викласти другу частину бісквіту, трішки притиснути попередній шар. Після цього поставити в холодильник.