Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська десерти › Бурякові млинці з апельсинами
Бурякові млинці з апельсинами

Бурякові млинці з апельсинами

Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені такого ви ще не куштували. Дуже рекомендуємо приготувати їх сьогодні на вечерю. Ну а може вам пощастить і хоч якась частина з них залишиться для завтрашнього сніданку. Звичайно, краще їсти їх свіжими і гарячими. Але в холодному вигляді вони теж навіть дуже нічого. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки смаковим і колірним якостям. Смак у бурякових млинчиків з апельсинами просто приголомшливий.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Варений буряк — 1 шт.
  2. 2. Борошно — 200 г.
  3. 3. Молоко — 250 мл.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Соняшникова олія — 1 ст. л.
  6. 6. Мелена кориця — 2 ч. л.
  7. 7. Цукор — 3 ст. л.
  8. 8. Апельсин — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помістити буряк, борошно, молоко, яйце і масло в блендер або комбайн і перемішати до однорідної консистенції.

  2. Вилити однорідну масу в миску і дати відстоятися 30 хвилин.

  3. В окремій мисці змішати корицю і цукор.

  4. Розігріти сковороду (краще з антипригарним покриттям) і злегка змастити її олією. Далі вилити на сковороду невелику частину тіста і акуратно розлити по всій поверхні круговим рухом.

  5. Готувати необхідно до тих пір, поки тісто не стане вологим, а краї підсохнуть і стануть злегка завертатися догори. Після цього потрібно перевернути млинець і підсмажити також з іншого боку.

  6. Викласти на тарілку і накрити кухонним рушником, щоб млинець не підсихав.

  7. Посипати млинці зверху цукром з корицею.

  8. Млинці згорнути трубочкою і подавати з нарізаними апельсинами.