Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська середній вершки осінь › Бананово-горіхові млинці
Бананово-горіхові млинці

Бананово-горіхові млинці

Цей рецепт підходить для порятунку перестиглих бананів. Млинці будуть від цього тільки солодшими. А також банани можна очистити і заморозити, щоб використовувати пізніше. Перед тим, як покласти банан в тісто, бажано вмочити його в борошно, щоб тісто краще трималося під час смаження. Для того, щоб горіхові млинці не пригорали, їх потрібно смажити на розігрітій сковороді, на невеликому вогні до рум'яної скоринки, і головне їх не перетримати. Кількість інгредієнтів можна сміливо варіювати. Якщо покласти більше банана, млинці будуть більш ніжними, якщо більше горіхів - більш щільними і схожими за консистенцією на звичайні оладки. У будь-якому разі, млинці виходять дуже смачними.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно грубого помелу — 250 г.
  2. 2. Фундук — 50 г.
  3. 3. Розпушувач — 1,5 ч.л.
  4. 4. Сода — 0,5 ч. л.
  5. 5. Сіль — 0,5 ч. л.
  6. 6. Вершки — 200 мл.
  7. 7. Мед — 50 мл.
  8. 8. Олія оливкова — за смаком
  9. 9. Банани — 1 шт.
  10. 10. Яйце куряче — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці борошно, попередньо подрібнені горіхи, розпушувач, сіль і соду.

  2. Окремо збити яйця, додати до них вершки, мед, роздавлений виделкою банан. Змішати дві суміші в одну, перемішати.

  3. Сковороду розігріти з оливковою олією. Обсмажити млинці з приготованого тіста до рум'яної скоринки.