Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська середній десерти обід › Банановий чізкейк без випічки
Банановий чізкейк без випічки

Банановий чізкейк без випічки

Цей нескладний, але дуже легкий десерт англійського походження дуже полюбився і багатьом іншим народам. Мабуть, це через те, що завдяки кисломолочному сиру чізкейк став одним з найбільш повітряних десертів. Навряд чи знайдеться людина, яку не вразив цей незвичайний смак сиру із шоколадом. Щоб хоч якось заощадити ваш дорогоцінний час, ми вирішили запропонувати вам рецепт десерту, який не потрібно випікати. Це великий плюс для нього, адже часу на приготування цього дивовижного десерту вам потрібно набагато менше. А в підсумку ви отримаєте не менш смачний чізкейк. Та ще й зі смаком не просто сиру, а й банану.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Печиво — 200 г.
  2. 2. Вершкове масло — 50 г.
  3. 3. Молоко — 2 ст. л.
  4. 4. Кисломолочний сир (9%) — 400 г.
  5. 5. Сметана (15 %) — 100 г.
  6. 6. Мед — 4 ст. л.
  7. 7. Вершки — 200 мл.
  8. 8. Ванільний цукор — 1 ч. л.
  9. 9. Лимонна цедра — 1 ч. л.
  10. 10. Лимонний сік — 3 ст. л.
  11. 11. Желатин — 8 г.
  12. 12. Банан — 2 шт.
  13. 13. Соняшникова олія — за смаком.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Форму для випікання, краще роздільну, діаметром близько 22 см., прокласти пергаментним папером (і бортики теж), яку попередньо змастити олією.

  2. Печиво розтовкти в дрібну крихту, додати до нього молоко і масло, яке попередньо розтопити на повільному вогні.

  3. Все добре перемішати і масу, викласти у форму на дно і розрівняти її. Потім форму прибрати в холодильник.

  4. Банани очистити і розтовкти виделочкою до однорідного пюре.

  5. Желатин розчинити в лимонному соці і нагріти його на водяній бані, щоб він розійшовся. Розчинений желатин змішати з банановим пюре і перемішати. Масу прибрати в холодильник хвилин на 10, щоб вона схопилася, але щоб не перетворилася в желе.

  6. Сир протерти через сито і додати цедру лимона, сметану, мед. Все трохи збити вінчиком.

  7. Окремо збити вершки з ванільним цукром.

  8. Потім змішати сир, бананове пюре і збиті вершки і добре збити. Після чого масу, що вийшла, викласти в застиглу форму і знову форму прибрати в холодильник, бажано на ніч.