Запечені млинці з сиром
- 1. Борошно — 350 г.
- 2. Молоко — 700 мл.
- 3. Яйця — 4 шт.
- 4. Сир — 500 г.
- 5. Родзинки — 4 ст. л.
- 6. Вершки — 200 мл.
- 7. Абрикоси у власному соку — 350 мл.
- 8. Масло — 1 ст. л.
- 9. Цукрова пудра — 1 ст. л.
- 10. Лимон — 1 шт.
- 11. Цукор — 150 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготувати тісто для млинців з молока, яєць та борошна, спекти з нього 12 млинчиків однакового розміру на розігрітому топленому маслі.
З лимона натерти цедру і вичавити сік. Приготувати начинку: сир перемішати до однорідності з яйцями, родзинками, соком і цедрою лимона і 120 г. цукру.
Викласти начинку на млинці, скачати їх у рулет, викласти щільно в змащену жиром форму для запікання 30 х 20 см. з високими бортиками.
Для заливки, вершки збити з яєчними жовтками і цукром. Розподілити суміш по млинцях. Запікати в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на середньому вогні близько 30 хвилин.
З абрикосів злити рідину, фруктову м'якоть розім'яти в пюре. Викласти млинці на тарілку, посипати цукровою пудрою, подавати до столу з абрикосовим соусом.