Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка осінь › Буженина в рукаві
Буженина в рукаві

Буженина в рукаві

Якщо ви хочете зробити смачне м'ясо в домашніх умовах, і щоб за смаком воно перевершило магазинний продукт, тоді вам варто звернути увагу на рецепт буженини в рукаві. Це смачне соковите м'ясо можна приготувати і залишити в холодильнику, не подаючи відразу до столу. Воно спокійно може почекати зручного випадку. Але навряд чи ви витримаєте довго, адже аромати буженини будуть вабити вас весь час. Отже, цілком імовірно, що ви з'їсте його в перший же вечір. Та й це не головне! Головне те, що таке м'ясо - відмінний варіант для приємної сімейної вечері, і не тільки сімейної. Вам буде потрібно всього лише бажання і натхнення готувати.

Кількість порцій 10
Час приготування 110 хв

  1. 1. Свинина ошийок — 1 кг.
  2. 2. Сіль — 1 ст. л.
  3. 3. Перець чорний горошком — 5 шт.
  4. 4. Перець червоний мелений — 1 ч. л.
  5. 5. Вода — 1 л.
  6. 6. Лавровий лист — 3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього налити в каструлю воду. Покласти сіль у співвідношенні: на 1 л. води - 1 ст. л. солі. А також лавровий лист і перець горошком. Маринад довести до кипіння, варити 7 хвилин і вимкнути. Потім дати охолонути.

  2. Свинину опустити в маринад і поставити в холод на деякий час. Після того, як свинина добре замаринувалася, посипати її спеціями: чорним і червоним меленим перцем.

  3. М'ясо помістити в рукав для запікання, покласти в сковороду і поставити в духовку, розігріту до 190°C. Через 60-80 хвилин буженина готова.