Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська осінь › Рогалики з ромом та родзинками
Рогалики з ромом та родзинками

Рогалики з ромом та родзинками

Рогалики завжди чимось нагадують бабусині частування. Можливо, це пов'язано з тим, що бабусі в дитинстві часто годували ними, подавали до чаю. Але ми виросли, і взмозі робити такі солодкі частування самі! Ізюм, просочений ромом, надає особливого смаку десерту. Між іншим, ви можете спробувати поекспериментувати і зробити рогалики з іншою начинкою. Все залежить від того, що їз сухофруктів ви любите більше. На смаку рогаликів це позначиться тільки в позитивному аспекті. Тому швидше викладайте рогалики в духовку, а самі дзвоніть друзям і запрошуйте їх у гості!

Кількість порцій 20
Час приготування 120 хв

  1. 1. Пшеничне борошно — 500 г.
  2. 2. Розпушувач для тіста — 2 ст.л
  3. 3. Цукор — 125 г.
  4. 4. Апельсинова цедра — 2 ст. л.
  5. 5. Вершкове масло — 150 г.
  6. 6. Яйця — 1 шт.
  7. 7. Родзинки просочені ромом — 125 г.
  8. 8. Цукрова пудра — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Викласти деко папером для випічки. Попередньо розігріти духовку.

  2. Приготувати пісочне тісто: змішати в мисці борошно з розпушувачем для тіста, просіяти. Додати інші інгредієнти, крім ромових родзинок, і перемішати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості до отримання однорідного тіста.

  3. Вмішати ромові родзинки. Розділити тісто на дві половини. Сформувати з кожної половини рулетик довжиною близько 45 см. За допомогою гострого ножа розрізати кожен рулетик на пластинки шириною 1 см. Сформувати з них рогалики, викласти на деко і випікати.

  4. Час випічки: близько 12 хвилин. Вийняти рогалики разом з папером на кухонну решітку і охолодити.