Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви риба › Запечений лосось із картоплею, кропом і вершками
Запечений лосось із картоплею, кропом і вершками

Запечений лосось із картоплею, кропом і вершками

Якщо ви хочете рецепт смачної страви з лосося, якщо ви просто обожнюєте рибу в будь-якому вигляді, якщо ви хочете показати своїм гостям, яка ви чудова господиня, тоді скоріше зверніть увагу на наш рецепт лосося з картоплею. Ніжний смак цієї страви стане незабутнім з першого шматочка, а аромат заповнить всю кімнату і, вже тим більше, здивує ваших гостей. Ця страва ключає так багато інгредієнтів, але при цьому вона така легка і швидка, що ви можете запросто приготувати її навіть до звичайної сімейної вечері. Повірте, ваші рідні оцінять старання, і захочуть насолоджуватися смаком цієї страви якомога частіше.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 700 г.
  2. 2. Масло вершкове — 25 г.
  3. 3. Сир — 50 г.
  4. 4. Філе лосося — 600 г.
  5. 5. Вино біле сухе — 100 мл.
  6. 6. Кріп — 15 г.
  7. 7. Вершки — 150 мл.
  8. 8. Помідори — 120 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Відварити її в підсоленій воді. Злити воду і обсушити картоплю. Помідори помити і нарізати кубиками.

  2. М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Змастити вершковим маслом форму і викласти на дно половину картоплі, змастити цей шар маслом і викласти рибу.

  3. Розігріти духовку до 190°C градусів. Кріп помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці змішати вино, вершки і кріп і довести до однорідної консистенції. Залити соусом рибу. Викласти другу половину картоплі, помідори і посипати тертим сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.