Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка вегетаріанські страви › Фаршировані яблука з вершками
Фаршировані яблука з вершками

Фаршировані яблука з вершками

Якщо Ви стежите за своїм харчуванням і воліли б з'їсти, припустимо, фрукт, ніж чергові магазинні солодощі – пропонований рецепт смачних, але корисних домашніх ласощів спеціально для Вашої уваги. Такий звичайний фрукт як яблуко, виявляється, можна представити у вигляді оригінального десерту, де воно буде виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі печені фаршировані яблучка, у «внутрішність» яких кладеться цільний (або мелений) мигдаль, родзинки, лимонна цедра і жирні, ніжні вершки. Повірте, це дуже смачно, а головне – без жодної шкоди для Вашої фігури. І Ваші діти по достоїнству оцінять ці милі фруктові «горщики».

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Яблука — 8 шт.
  2. 2. Лимон — 50 г.
  3. 3. Мигдаль — 60 г.
  4. 4. Родзинки — 40 г.
  5. 5. Цукор — 30 г.
  6. 6. Вино біле сухе — 200 мл.
  7. 7. Вершки — 20 мл.
  8. 8. Масло вершкове — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука помити, зрізати верхівку, чайною ложкою видалити частину м'якоті. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити. Збризнути соком середину яблук.

  2. Цедру, мигдаль, промиті родзинки, цукор і вершки змішати. Нафарширувати цим яблука. Духовку розігріти до 180. Викласти яблука на деко, вилити на деко вино. На кожне яблуко покласти шматочок масла і поставити в духовку на 35-40 хвилин.