Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Яблучний пиріг з манкою

Яблучний пиріг з манкою

Гарячий ароматний чай і свіжоспечений яблучний пиріг – що може бути прекрасніше в холодний осінній вечір? Так-так, це чудовий привід покликати гостей, щоб пригостити їх шматочком цієї ароматної, хрусткої випічки. Пропонований нами рецепт вигідно відрізняється простотою і швидкістю приготування, а також не вимагає дорогих інгредієнтів. Особливість цього чудового пирога в тому, що в ньому немає тіста як такого. Вам необхідно лише змішати всі сухі компоненти і, чергуючи з яблуками, викласти отриману суміш у форму. Завдяки додаванню манної крупи і соди випічка виходить неймовірно ніжною, м'якою і просто тане в роті. Ви ще сумніваєтеся з приводу приготування цього солодкого дива?

Кількість порцій 8
Час приготування 80 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 200 г.
  2. 2. Крупа манна — 200 г.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Сода — 5 г.
  5. 5. Масло вершкове — 50 г.
  6. 6. Яблука — 1,5 кг.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати просіяне борошно й соду з цукром і манною крупою. Яблука помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Форму для випічки змастити вершковим маслом.

  2. Викласти на дно шар сухої суміші, потім яблука, далі суху суміш і так шар за шаром (останнім повинен бути сухий). Духовку розігріти до 180°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 60 хвилин.