Печиво "Гарбузики" на Хелловін
- 1. Мигдаль — 180 г.
- 2. Цедра апельсину — 15 г.
- 3. Борошно — 180 г.
- 4. Вершкове масло — 140 г.
- 5. Розпушувач — 5 г.
- 6. Яйце — 2 шт.
- 7. Цукор — 140 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Мигдаль залити окропом на 2-4 хвилини. З ошпареного мигдалю зняти шкірочку. Розпарена шкірочка дуже легко знімається, достатньо трохи натиснути на горіх і він сам вискочить зі шкірочки. Очищений мигдаль обсмажити на розігрітій сухій сковорідці чи духовці. Горіхи потрібно остудити. Охолонувші горіхи подрібнити в блендері або кавомолці. Чим дрібніше подрібнити горіхи, тим ніжніше буде печиво.
Вершкове масло кімнатної температури розтерти з цукром чи цукровою пудрою. Розтирати масло до однорідного стану. В розтерте з цукром масло додати яйця по-одному. Зручніше вмішувати яйця за допомогою міксера.
Перемішати яйця з маслом в більш-менш однорідну масу. До масляно-яєчної маси додати подрібнені горіхи, цедру апельсина та погашену соду. Все добре перемішати.
До тіста додати просіяне пшеничне борошно (можна додати помаранчевий харчовий барвник). Замісити тісто. Воно повинне бути пухким та розсипчастим. Далі сформувати з тіста гарбузики. За допомогою тупої сторони ножа продавити від центру кулі смужки.
Покласти печиво на деко. Відправити в розігріту до 200°С духовку. Запекти печиво перші 5 хвилин при 200°С. Потім знизити температуру до 170°С та випікати печиво ще 15 хвилин. В центр кожної кулі вставити мигдаль. Періодично перевіряти готовність.