Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська легкий обід › Малинове семіфредо
Малинове семіфредо

Малинове семіфредо

Семіфредо. За цією милозвучною назвою ховається класичний літній десерт родом із сонячної Італії, що представляє собою домашнє морозиво з різними наповнювачами. Особливий склад десерту не дозволяє йому повністю замерзнути навіть в морозилці, залишаючи його довгий час м'яким і ніжним. Обов'язковими компонентами виступають збиті окремо білок і жовток, а також жирні вершки. Зверніть увагу: яйця для семіфредо повинні бути найсвіжішими. Яскраві смакові нотки задають якраз таки добавки – ягоди, горішки, цукати, печиво. На додаток до всього семіфредо поливають солодкими соусами. Тепер Ви знаєте маленький секрет приготування смачного італійського морозива в домашніх умовах.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Вершки 35% жирності — 250 мл
  3. 3. Цукор — 30 г
  4. 4. Ванільний цукор — 5 г
  5. 5. Фісташки — 50 г
  6. 6. Малина — 200 г
  7. 7. Цукати — 50 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Білки збити в білу стійку піну.

  2. Окремо збити жовтки з цукром і вершки.

  3. З'єднати три маси, додати горіхи, цукати і малину і розкласти по формочках.

  4. Попередньо формочки слід змастити маслом і викласти харчовою плівкою. Так семіфредо буде легше дістати. Поставити в морозилку мінімум на 4 години.

  5. Перед подачею помістити семіфредо в холодильник на півгодини, щоб десерт трохи підтанув.