Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська › Піца з шоколадом
Піца з шоколадом

Піца з шоколадом

Станьте свідком того, як звична піца перетворюється у дивовижний шоколадний десерт. Настав час "оновити" свою кулінарну книгу незвичайними, новими рецептами. І першим в список пропонуємо додати шоколадну піцу. І не просто шоколадну, а з фруктами і сиром. Виявляється, уперше піцу приготували древні греки, у вигляді плаского хліба, на який викладався часник, цибуля, різні ароматні трави і оливкова олія. Сучасна піца готується майже зі всього, що лежить в холодильнику. Видів цієї випічки дуже багато, в одній Італії її налічується дві тисячі, до речі, тут вона з'явилася в ХVI столітті. Італійська сієста без піци просто неможлива.

Кількість порцій 4
Час приготування 110 хв

  1. 1. Борошно — 200 г.
  2. 2. Шоколад молочний — 100 г.
  3. 3. Молоко — 130 мл.
  4. 4. Дріжджі — 15 г.
  5. 5. Олія — 2 ст. л.
  6. 6. Плавлений солодкий сир — 150 г.
  7. 7. Яблуко — 200 г.
  8. 8. Ананаси консервовані — 200 г.
  9. 9. Сіль — щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У теплому молоці (130 мл.) розвести дріжджі. Дати їм повністю розчинитися. Додати щіпку солі.

  2. Додати в молоко борошно (просіяне). З'єднати з рослинною олією (2 ст. л.). Замісити тісто.

  3. Тісто залишити на 60 хвилин. Дати йому підійти. Потім його слід розкачати. Змастити плавленим сиром. Перейти до іншої начинки.

  4. Яблука очистити (кислі). Видалити серцевину. Нарізати часточками. Шоколад натерти. Потім в посудині перемішати яблука з консервованими ананасами. Викласти на сир і посипати шоколадом.

  5. Духовку розігріти до 180ºС. Викласти піцу на змащене деко. Випікати 25 хвилин.