Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська риба › Паста-салат із тунцем
Паста-салат із тунцем

Паста-салат із тунцем

Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Паста — 450 г.
  2. 2. Консервований тунець — 200 г.
  3. 3. Помідори черрі — 500 г.
  4. 4. Маслини без кісточок — 100 г.
  5. 5. Оливкова олія — 50 мл.
  6. 6. Цедра лимона — 0,5 ч. л
  7. 7. Червона цибуля — 1 шт.
  8. 8. Петрушка — 1 пучок
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.

  2. Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.

  3. У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.