Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Томатний соус

Томатний соус

Чудовий приклад того, як можна використовувати томатний сік крім його прямого призначення. Томатний соус, напевно, самий універсальний. Його люблять і використовує багато хто. Ось вам рецепт, як робити такий соус дома. Приємно те, що робиться томатний соус досить швидко і на смак він повинен сподобається всім, хто його спробує. У ньому приємно поєдналися томатний сік, зелень, часник і спеції. Кожен інгредієнт надає свій особливий смак і аромат. А все разом - приємний соус, який можна подавати до різних страв, наприклад до м'яса. Він зробить основну страву більш соковитою і закінченою. Тому спробуйте приготувати цей соус вдома.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Петрушка — по 4 гілочки
  2. 2. Кінза — по 4 гілочки
  3. 3. Кріп — по 4 гілочки
  4. 4. Зелена цибуля — по 4 гілочки
  5. 5. Коріандр — 1 ч. л.
  6. 6. Базилік — 2 гілочки
  7. 7. Цукор — щіпка
  8. 8. Часник — 3 зубчики
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Томатний сік — 1000 мл.
  11. 11. Гострий перчик — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час спробуватина на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.

  2. Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити лезом ножа і подрібнити.

  3. Додати в сік зелень, часник і суміш спецій. Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.

  4. Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.

  5. Подавати соус порційно, в піалах.