Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська плита риба зима › Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком
Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком

Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком

Омлет вважається стравою французької кухні. Власне слово омлет і виникло від французького слова omelette. У різних національних кухнях світу є різні варіанти схожих страв з яєць. Це японські ому-райсу і ому-соба, російська дрочина, Аджарське Бора. І Італія не є винятком. Фріттата - це італійський омлет, який готують з начинками з сиру, овочів, ковбаси чи м'яса. Зазвичай, фріттату готують на плиті, потім доводять до готовності в духовці. Сьогодні ми будемо готувати незвичайну фріттату, а з молодою картоплею, копченим лососем і горошком. Вийде дуже незвичайно і неймовірно смачно. Готується така смачна страва дуже швидко. Перед подачею потрібно посипати зеленню.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яйце куряче — 8 шт.
  2. 2. Картопля — 500 г.
  3. 3. Лосось копчений — 200 г.
  4. 4. Зелений горошок — 100 г.
  5. 5. Кріп — 1 пучок
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю нарізати великими шматочками, відварити в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду злити, охолодити.

  2. Лосось нарізати смужками. Яйця збити в мисці, додати шматочки лосося, кріп подрібнений, горошок, посолити і поперчити за смаком. Додати варену картоплю.

  3. У сковороду налити олію, поставити на вогонь, влити суміш із миски, на повільному вогні смажити 10-15 хвилин.

  4. Перевернути фрітатту на іншу сторону, за допомогою тарілки, готувати 5 хвилин.

  5. Викласти готову фрітатту на тарілку, дати охолонути 5 хвилин, перед вживанням.