Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська зелень › Брускета зі шпинатом
Брускета зі шпинатом

Брускета зі шпинатом

Шпинат відомий в кулінарії досить тривалий час. Він використовується в якості інгредієнта в стравах для святкового та повсякденного столу. Шпинат, як кулінарний продукт славиться своїми корисними властивостями і використовується майже в усіх кухнях світу. Шпинат містить багато заліза, кальцію, магнію, вітамінів E, A, C, антиоксидантів і фолієвої кислоти. Остання, до речі, дуже позитивно впливає на жіночу дітородну функцію. Сьогодні ми з вами будемо використовувати шпинат, як інгредієнт для приготування закуски. Вважається, що цей рецепт прийшов до нас з Італії. Приготування цієї чудової закуски надзвичайно просто. Приготувавши таку смачну закуску ви залишитеся дуже задоволені результатом.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Хліб пшеничний — 480 г
  2. 2. Шпинат — 30 г
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Суміш італійських спецій — за смаком
  5. 5. Сметана — 30 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підсмажуємо 8 шматочків хліба (на сухій сковорідці без олії).

  2. Нарізаємо шпинат великими шматочками, викладаємо на сковорідку й смажимо на повільному вогні, посоливши.

  3. Як тільки сік, який випустить шпинат, почне випаровуватись, то додаємо сметану, трохи італійських трав і тушкуємо ще 3 хв.

  4. Даємо шпинату трохи охолонути і викладаємо на підсмажений хліб. Закуска готова.