Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Броколі під сиром

Броколі під сиром

Пропонуємо вашій увазі рецепт страви "броколі під сиром". Дана страва відмінно підійде для людей, які дотримуються дієти не тільки з естетичних міркувань, але і для тих людей, кому дієту прописали лікарі. Тому що, крім високого вмісту вітамінів, у броколі є антиоксиданти та інші речовини, що знижують ризик виникнення серцево-судинних і ракових захворювань. Страва " броколі під сиром" - це справжня комора вітамінів і мінералів. При всіх цих перевагах страва "броколі під сиром" дуже смачна і дуже проста у приготуванні. Вона майже не містить калорій. Тому не роздумуйте! Швидше вирушайте на кухню для приготування страви "броколі під сиром".

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Броколі — 400 г
  2. 2. Оливкова олія — 40 мл
  3. 3. Пармезан — 30 г
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Суміш італійських спецій — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 260°С.

  2. Розділити броколі на суцвіття і покласти у велику миску. Додати оливкову олію і перемішати.

  3. Посолити, додати спеції і тертий пармезан.

  4. Перекласти на деко.

  5. Запікати в духовці 20-25 хвилин, доки брокколі не почне підрум'янюватися.

  6. Дістати з духовки і подавати. Можна як окрему страву, можна як гарнір до м'ясних страв, страв з птиці і риби (особливо лосося).