Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий плита вечеря › Цукіні, фаршировані фетою
Цукіні, фаршировані фетою

Цукіні, фаршировані фетою

Темно-зелений смугастий кабачок цукіні відомий кожній господині. Його ніжна м'якоть і делікатний смак стануть прикрасою будь-якої страви. Широке використання цукіні в кулінарії посприяло виникненню великої кількості цікавих рецептів за участю цього овоча. Зверніть увагу на наш рецепт – цукіні, фаршировані фетою. Оригінально, яскраво і дуже смачно. Стиглі томати надають соковитість і свіжість, а солонуватий грецький сир фета – пікантність і приємний вершковий смак. Переважно використовувати молоді плоди цукіні: завдяки своїй ніжності і тонкій шкірці вони вимагають менше часу на запікання. Після приготування наріжте фарширований кабачок на порційні шматочки і подавайте до столу.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Сир фета — 200 г.
  2. 2. Помідори чері — 160 г.
  3. 3. Салат — 100 г.
  4. 4. Суміш перців — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Цукіні — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукіні помити і зробити з них "човники", видаливши м'якоть з середини. Посипати їх спеціями.

  2. Духовку розігріти до 200 ° C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти цукіні і запікати близько 15 хвилин.

  3. Сир фета розкришити. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  4. Дістати цукіні, викласти в середину сир фета, зверху помідори. Поставити в духовку ще на 15 хвилин. Прикрасити при подачі салатом.