Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита російська › Варення з кабачків
Варення з кабачків

Варення з кабачків

Здавалося б, що за дивина, готувати варення з овочів, але на щастя в наш час можливо все! Ніжний кабачок з його волокнистою структурою в поєднані з трішки кисленьким смаком лимона завжди можна подавати до святкового столу не лише у вигляді десерта, а й просто у використанні з чорним хлібом, як бутерброд, в доповнення до основної страви. Крім того, кабачок – це дуже корисний овоч, він попіклується про ваш шлунок і про здоровий вигляд вашої шкіри. А якщо ви слідкуєте за своєю фігурою, то низькокалорійне кабачкове варення допоможе вам прикрасити ваш раціон ще однією дієтичною стравою. Тому якщо ви хочите здивувати своїх близьких та домочадців оригінальною стравою, не забудьте запастись даним десертом.

Кількість порцій 10
Час приготування 65 хв

  1. 1. Цукор — 1кг
  2. 2. Лимон — 1 шт
  3. 3. Кабачки — 1кг
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукор 1 кг і півсклянки води на повільному вогні розігрівати до розчинення цукру.

  2. Потім додати кабачки, очищені від шкірки і насіння, нарізані кубиками.

  3. Коли закипить, додати лимон, потертий на тертці разом із шкіркою. Варити на слабкому вогні 45 хвилин.