Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська торти вечеря › Йогуртовий торт
Йогуртовий торт

Йогуртовий торт

Йогуртовий торт - це відмінний варіант вирішення проблеми літнього святкового застілля. Адже йогуртовий торт не дуже калорійний і не дуже жирний. Навпаки він дуже корисний і легкий. Такі торти, як йогуртовий легкі й повітряні будуть справжнім лідером солодкого столу. Йогуртовий торт можна готувати з фруктами, ягодами, в йогурт можна додавати молоко, вершки або сир. Але ми додамо банани і ківі. В якості основи для йогуртового торта ми використовуємо подрібнене печиво з маслом. Йогуртовий торт виходить дуже смачним і корисним. На нашому сайті ви дізнаєтеся, як правильно приготувати йогуртовий торт в домашніх умовах. Приємного апетиту!

Кількість порцій 1
Час приготування 80 хв

  1. 1. Печиво пісочне — 200 г.
  2. 2. Масло вершкове — 70 г.
  3. 3. Ківі — 6 шт.
  4. 4. Банани — 2 шт.
  5. 5. Йогурт — 500 мл.
  6. 6. Цукор — 70 г.
  7. 7. Сік лимонний — 1 ст. л.
  8. 8. Желатин — 4 ч. л.
  9. 9. Вода кип'ячена — 0.5 ст.
  10. 10. Мигдальні пелюстки — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печиво подрібнити в крихту і додати розм'якшене вершкове масло ( якщо масло тверде, то його можна розтопити на водяній бані). Перемішати все в однорідну массу.

  2. Форму застелити пергаментом і викласти печиво у корж. Поставити заготовку в холодильник мінімум на 30 хвилин.

  3. Залити желатин 0,5 склянками води і залишити його розбухати на 25-30 хвилин.

  4. Чотири ківі очистити і нарізати кубиками. З'єднати ківі, лимонний сік і цукор. Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, щоб ківі виділило сік, потім остудити.

  5. В отриманий сироп влити желатин і йогурт. Добре все перемішати. На корж викласти 1-2 порізаних банана.

  6. Потім залити все йогуртовою масою і поставити застигати в морозильну камеру на 6 годин або на ніч. Готовий торт вийняти з форми і акуратно видалити пергамент. Прикрасити скибочками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.