Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська вечірка пісні страви › Тости з грибами та гарбузом
Тости з грибами та гарбузом

Тости з грибами та гарбузом

Навряд чи хтось зможе собі уявити накритий святковий стіл або звичайний сімейний обід без бутербродів. Пропонуємо урізноманітнити Ваше звичне уявлення про цю закуску, адже Вашій увазі рецепт тостів з пилу-з жару. Хрустка підрум'янена скибочка хліба, на якому розташовується щедра «верхівка» з грибів і гарбуза, попередньо тушкованих у сметані, з додаванням ароматних спецій, нікого і ніколи не залишить байдужим. Потім вся ця справа відправляється запікатися в духовку, тости подаються до столу гарячими. Ось і все – прекрасна закуска до святкового столу, сімейної трапези або просто ситний перекус готовий. Просто, швидко, смачно і поживно. А ще й корисно. Що може бути краще?

Кількість порцій 3
Час приготування 25 хв

  1. 1. Хліб — 180 г
  2. 2. Гарбуз — 500 г
  3. 3. Гриби — 200 г
  4. 4. Сметана — 50 г
  5. 5. Цукор — 3 г
  6. 6. Борошно пшеничне — 5 г
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Орегано сушений — за смаком
  10. 10. Олія оливкова — 15 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз помити, очистити від шкіри і насіння. Нарізати гарбуз кубиками і трохи присипати борошном. Олію розігріти в сковороді і обсмажити гарбуз до напівготовності. Додати цукор.

  2. Гриби помити і нарізати кубиками. До гарбузу додати гриби, сметану і тушкувати до готовності (близько 10-15 хвилин). Додати сіль, перець, орегано.

  3. Духовку розігріти до 200 градусів. Шматочки хліба підсушити в духовці близько 5 хвилин. Дістати і викласти на хліб суміш з грибів і гарбуза. Покласти в духовку і запекти протягом 7-10 хвилин. За бажанням можна додати також помідори і сир.