Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий російська літо › Густий рибний суп із овочами та вершками
Густий рибний суп із овочами та вершками

Густий рибний суп із овочами та вершками

Ми звикли, що зазвичай в суп для наваристого бульйону кладуть м'ясо. Будь-то курка або свинина - неважливо. У нашому рецепті ми пропонуємо зробити смачний суп на риб'ячому бульйоні. Ви не думайте, що вийде менш ситно чи менш смачно. Риба буває теж досить жирною, щоб з неї зробити смачний суп. Особливо такий суп сподобається тим, кому класичний варіант перших страв трохи набрид. А тут вам і рибка, і величезна кількість овочів, які роблять суп таким густим і наваристим. Ваші рідні будуть приємно здивовані таким змінам у повсякденному раціоні, і це вам тільки на руку. Ми впевнені, що спробувавши раз, ви будете готувати такий суп частіше.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Тріска — 500 г.
  2. 2. Вершки — 100 мл.
  3. 3. Бульйон рибний — 200 мл.
  4. 4. Жовток яєчний — 1 шт.
  5. 5. Цибуля-порей — 1 шт.
  6. 6. Морква — 1 шт.
  7. 7. Корінь селери — 1 шт.
  8. 8. Картопля — 1 шт.
  9. 9. Кріп — 10 г.
  10. 10. Лавровий лист — 1 шт.
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Перець чорний горошком — 5 шт.
  13. 13. Олія оливкова — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно відварити рибу. Потім вийняти її з бульйону та розібрати на невеликі шматочки, дати її охолонути.

  2. Потім помити, нарізати соломкою моркву та корінь селери. Картоплю почистити і нарізати брусками. Білу частину цибулі порею нарізати півкільцями. Обсмажити до м'якості цибулю-порей у каструлі, потім туди додати моркву і селеру, готувати 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.

  3. Після цього влити бульйон, покласти картоплю, довести до кипіння, покласти лавровий лист і перець горошком та накрити кришкою, готувати на повільному вогні ще хвилин 15. Додати рибу, дати закипіти і готувати ще 10 хвилин.

  4. Потім вийняти рибу. Бульйон, який залишився з супу, жовток і вершки змішати та влити все в суп. Далі все посолити та поперчити.

  5. В тарілку насипати суп, покласти шматочок риби.