Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська картопля › Картопляні коржі з фетою
Картопляні коржі з фетою

Картопляні коржі з фетою

Ви, напевно, чули про різні страви, які можна приготувати з картоплі. Вони бувають як звичайними і простими, так і вишуканими. Звичайно ж, страви на кожен день нас завжди цікавлять більше, бо потрібно завжди чимось годувати сім'ю. Ось один з таких рецептів на швидку руку. Коржі з картоплі - це дуже швидкий рецепт, але при цьому ми маємо достатньо смачну страву. Вона буде доречі до сніданку або, навіть, до вечері. У будь-якому випадку картопля завжди бажаний гість на будь-якому столі: повсякденному або святковому. А тим більше, якщо її подавати в такому цікавому варіанті. Сир надає картопляним коржам свій м'який смак, без якого страва не буде такою закінченою.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 500 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 30 г.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Рослинна олія — 20 мл.
  5. 5. Сир фета — 30 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати сіль, і віджати з картоплі зайву рідину. Потім до картоплі додати яйце, перемішати і потроху додати просіяне борошно. Перемішати все до однорідної консистенції.

  2. З картопляної маси сформувати коржі. Сир розкришити. Розігріти сковороду з рослинною олією і обсмажити на ній коржі з двох боків до золотистого кольору. Посипати коржі сиром і подавати.