Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська французька вечеря осінь › Парфе з рікоти з манго і лаймом
Парфе з рікоти з манго і лаймом

Парфе з рікоти з манго і лаймом

Парфе - це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. Для аромату в парфе можна додавати каву, какао і багато іншого. Насамперед парфе - страва французької кухні. Із французької назва страви перекладається як «ідеальний». Парфе із рікоти з манго і лаймом виходить просто чудово. Це прекрасний десерт в літню спеку. Насичує розпалений організм дорогоцінними вітамінами і вологою і піднімає настрій. Рікоту можна замінити вершками. Десерт із рікотти з манго і лаймом буде і смачним, і корисним частуванням як для дітей, так і для дорослих.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Манго — 2 шт.
  2. 2. Сир Рікота — 300 г.
  3. 3. Цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Сік лайма — 1 ст. л.
  5. 5. Цедра лайма — 0,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Манго промити і очистити від шкірки. Потім розрізати навпіл і видалити кісточки.

  2. Потім нарізати манго невеликими кубиками, перекласти його в миску, додати туди цукор, цедру і сік лайма. Все добре перемішати і залишити хвилин на 20.

  3. Збити міксером сир рікоту і розкласти його по креманкам.

  4. Зверху викласти шматочки манго і відразу подавати.