Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська десерти › Молочний крем-карамель
Молочний крем-карамель

Молочний крем-карамель

Пропонуємо вам в домашніх умовах приготувати такий чудовий ресторанний десерт. Часу на його приготування вам потрібно небагато, а користі собі і своїм близьким ви принесете немало. Смак десерту виходить неймовірно ніжний, божественний і ароматний. Ванільний присмак карамелі дуже гармонійно поєднується з молочною основою десерту. Десерт "молочний крем-карамель" обов'язково сподобається вашим маленьким чадам. Адже, такий десерт ви можете спокійно їм давати. На відміну від магазинних, він не містить жодних некорисних добавок і ви не завдасте шкоди здоров'ю малюків. Тому, такий десерт також дуже буде хороший для дитячих свят.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Молоко — 1 л.
  2. 2. Яйця — 12 шт.
  3. 3. Лимон — 2 шт.
  4. 4. Цукор — 100 г.
  5. 5. Ваніль — 1 стручок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Молоко налити в каструлю, туди ж додати насіння ванілі і довести до кипіння.

  2. Збити яйця 4 шт., яєчні жовтки 8 шт. і половину цукру до однорідної маси.

  3. Після чого в збиту суміш, поступово вливати кип'ячене молоко, постійно помішуючи вінчиком.

  4. Для приготування карамелі потрібно: цукор, що залишився розігріти на повільному вогні до золотистого кольору і потім влити лимонний сік, вичавлений з лимонів. Всю суміш слід добре перемішати.

  5. Гарячу карамель розлити по формах для випікання, зверху викласти молочно-яєчну суміш.

  6. Дану форму необхідно потім поставити в ще одну форму або деко, наполовину заповнене водою. Потім випікати в духовці, попередньо розігрітій до 170°C, протягом 20-25 хвилин.

  7. Потім готовий десерт вийняти з духовки, дати йому охолонути і поставити в холодильник. Десерт необхідно подавати добре охолодженим.