Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита перші страви осінь › Холодний лимонний суп
Холодний лимонний суп

Холодний лимонний суп

Холодний лимонний суп. Порятунок в спекотне літо. Насправді це – дуже смачний десерт, легкий і освіжаючий. У міру солодкуватий, з легкою кислинкою. Дуже ароматний і повітряний супчик кремоподібної консистенції. І готується дуже просто з мінімуму інгредієнтів. У каструлю з манною крупою, що вариться, можете додати терту цедру лимона, який залишиться після видавлювання з нього соку. Ласунам пропонується додати більшу кількість цукру. Прикрасити страву можете збитими з цукровою пудрою жирними вершками і гілочкою м'яти. Лимонну цедру, що залишилася, насипте поверх вершків. Ось такий незвичайний десерт зі звичайної манної каші.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Лимони — 1 шт.
  2. 2. Крупа манна — 2 ст. л.
  3. 3. Цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Яйце куряче — 1 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати цукор, яєчний жовток, сік половини лимона. Збити міксером суміш до піни.

  2. Налити в невелику каструлю 2 ст. води, поставити на вогонь, посолити, довести до кипіння. Додати в воду манну крупу, варити до повної готовності. Прибрати з вогню, дати час охолонути манній крупі, після чого обережно влити яєчну суміш, постійно помішуючи.

  3. Поставити суп в холодильник на 2 години, при подачі розлити в тарілки, прикрасити шматочком лимона.