Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська пасха овочі літо › Легкий гарнір з овочів
Легкий гарнір з овочів

Легкий гарнір з овочів

Мучите себе одвічним питанням «Що ж приготувати на гарнір»? Всім відомо, що від вдало обраного гарніру залежить успіх всієї страви. Легкий, свіжий і простий у приготуванні гарнір з овочів однаково прекрасно доповнить страви з м'яса, риби та птиці, гармонійно підкреслить їх насичений смак. Таку страву можна подавати і в якості самостійної закуски. До того ж овочевий гарнір – цінне джерело вітамінів. Адже в ньому – і суцвіття кольорової капусти, і зелений горошок, і яскрава морква. Що може бути краще? Поживно, смачно і що важливо – дуже корисно. Додавання італійських прянощів і свіжої зелені – незаперечна запорука чарівності пропонованої страви.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кольорова капуста — 700 г
  2. 2. Морква — 400 г
  3. 3. Зелень — 100 г
  4. 4. Горошок зелений свіжий — 400 г
  5. 5. Оливкова олія — 30 мл
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Суміш італійських трав — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву помийте, очистіть і поріжте кружечками завтовшки приблизно в 0,5 см.Розігрійте сковороду, налийте оливкову олію. Покладіть моркву і тушкуйте, помішуючи, близько 10 хвилин.

  2. Додайте зелений горошок і кольорову капусту, розділену на суцвіття. Додайте 4 ст. л. води. Тушкуйте на середньому вогні під кришкою ще 5 хвилин. Якщо вода не встигла випаруватися, залиште сковороду на деякий час відкритою.

  3. У овочі покладіть сіль і суміш італійських трав. Через 5 хвилин поріжте зелень, покладіть на овочі і накрийте кришкою. Відразу ж вимкніть вогонь. Дайте овочам постояти 10-15 хвилин. Перемішайте і подавайте до столу.