Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий європейська йогурт › Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі
Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі

Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі

Так як багато хто зараз звертається до здорового харчування, то і страви стають відповідними. Наприклад, давно відомо, що ввечері найкраще їсти рибу або куряче м'ясо - адже це легкі продукти, які не будуть відкладатися на вашій фігурі. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати курячі ніжки. Вони нітрохи не гірше так званого білого м'яса. У курячому м'ясі досить багато білка, і воно практично не жирне. Ще одна його перевага в тому, що куряче м'ясо досить швидко готується. І вам не доведеться витрачати багато часу на приготування страви. Томатно-йогуртовий соус робить м'ясо ще більш м'яким і надає йому ніжний смак.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Куряче стегно — 6 шт.
  2. 2. Томатний сік — 6 ст. л.
  3. 3. Йогурт — 4 ст. л.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Імбир — за смаком
  6. 6. Часник — 1 головка
  7. 7. Кінза — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо замаринувати в томатному соку (3 ст. л.) і йогурті (2 ст. л.) на пару годин. Готувати краще на мангалі або в духовці 20 хвилин при температурі 150°C.

  2. Для соусу в сковороді злегка припустити дрібно нарізану цибулю, додати суміш спецій, нарізаний часник.

  3. Додати до соусу 3 ст. л. томатного соку, а через пару хвилин 2 ст. л. йогурту. Помішуючи, готувати на невеликому вогні 10 хвилин. Додати кінзу.