Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська десерти літо › Вишневий десерт
Вишневий десерт

Вишневий десерт

Завдяки вишневому десерту ви дізнаєтеся, що таке справжня ніжність, що таке парити у хмарах, плавати серед мрій і фантазій, вмиватися сонячними променями і випромінювати любов. Ви не зрозумієте, що таке райська насолода, поки не спробуєте цей десерт. Смакота готується за лічені хвилини, зате ощасливити вас і ваших близьких може на години. Желе дарує десерту яскравість і смак дитинства, а маскарпоне - ніжність. Вишні розбавлять солодкий смак кислинкою. З появою на столі такого десерту в будинок прийде свято, веселощі, а дорослі відчують ту дитячу безпосередність і безтурботність, яку вже встигли забути.

Кількість порцій 5
Час приготування 20 хв

  1. 1. Желе вишневе — 8 г
  2. 2. Цукор — 2 ст. л.
  3. 3. Вишневий сік — 250 мл
  4. 4. Вишні — 300 г
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Лимон — 1/4 шт.
  7. 7. Цукрова пудра — 2 ст. л.
  8. 8. Сир маскарпоне — 125 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З'єднати вміст пакетика желе з цукром і перемішати.

  2. Додати вишневий сік і довести до кипіння при безперервному помішуванні. Проварити протягом 1 хвилини.

  3. Отриманою масою рівномірно залити 300 г очищеної від кісточок вишні. Охолодити желе.

  4. Розтерти яєчні жовтки з цукровою пудрою до отримання густого крему. Потім додати маскарпоне і продовжувати збивати до отримання однорідної маси.

  5. Окремо збити яєчні білки з соком лимона до щільної піни і з'єднати їх з сумішшю жовтків і сиру.

  6. Вишні в желе і крем з маскарпоне викладати в порційні форми шарами. До подачі на стіл тримати десерт у холодильнику.