Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська італійська › Канелоні з м'ясом під соусом бешамель
Канелоні з м'ясом під соусом бешамель

Канелоні з м'ясом під соусом бешамель

Напевно ви неодноразово бачили на полицях магазину серед різних макаронних виробів великі роли з тіста. Це канелоні. Для любителів м’ясних страв це чудова альтернатива домашнім пельменям чи італійській лазаньї з м’ясним фаршем – готується швидше, а на смак не гірше!

Кількість порцій 4
Час приготування 100 хв

  1. 1. Яловичий фарш — 400
  2. 2. Канелоні — 150
  3. 3. Цибуля — 1 шт
  4. 4. Олія соняшникова рафінована — 2 ст.л.
  5. 5. Перець чорний мелений — 2 щепотки
  6. 6. Сік томатний — 200
  7. 7. Суміш італійських трав — 2 ч.л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Часник — 3 зубчика
  10. 10. Сир Пармезан — 100
  11. 11. Масло вершкове — 50
  12. 12. Борошно пшеничне — 3 ст.л.
  13. 13. Молоко — 1000
  14. 14. Мускатний горіх мелений — 1 ч.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спершу готуємо начинку:

  2. Мілко нарізати цибулю та часник.

  3. Натерти моркву на терці.

  4. Трішки підсмажити цибулю, часник та моркву на пательні.

  5. Додати м’ясний фарш і обсмажувати 10хв, слідкуючи щоб не було згустків. Посолити та поперчити за смаком. Додати томатну пасту або томатний соус. Тушити 3-5хв.

  6. Фарш остудити.

  7. За цей час, можна приготувати соус:

  8. В невеличкій каструлі розтопити вершкове масло.

  9. В масло додати муку та обсмажувати близько 2 хвилин. Мука повинна стати приємного горіхового відтінку.

  10. Влити, безперервно помішуючи, холодне молоко. Слідкуйте, щоб не було згустків. Не забудьте посолити.

  11. Довести все до кипіння та виключити газ. Соус готовий.

  12. На дно форми для запікання вилити частину соусу.

  13. Канелоні заповнити фаршем і покласти в форму для запікання.

  14. Вилити соус, що залишився і посипати натертим сиром.Важливо! Соус повинен повністю покривати макарони. Якщо його мало, можна додати молоко або бульйон.

  15. Запікати канелоні з фаршем потрібно в попередньо розігрітій до 180 градусів духовій печі близько 30хв.

  16. Коли верх стане румяним, витягнути канелоні з духовки.

  17. Смачного!