Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита сир › Буряк з сиром фета
Буряк з сиром фета

Буряк з сиром фета

Оригінальний і ефектний на вигляд овочевий салат з сиром. Салат можна урізноманітнити як ззовні, так і на смак. Наприклад, використовувати м'які або трохи підсушені в духовці скибочки багету. Так само, якщо салат здасться вам злегка прісним і ви віддаєте перевагу додавати в страви спеції, то як варіант - трохи замаринувати сир фета, який використовується в нижче наведеному рецепті, в суміші оливкової олії з бальзамічним оцтом та італійськими травами. Таким чином в салаті з'явиться заправка. І невеликий нюанс: не стоить нехтувати охолодженням салату, адже при охолодженні сир придбає ніжно рожевий колір, а салат набуде більш насичений смак.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Буряк — 200 г.
  2. 2. Сир фета — 200 г.
  3. 3. Базилік — 40 г.
  4. 4. Перець червоний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Буряк помити, відварити до м'якості і охолодити. Після цього очистити, нарізати кубиками і скибочками.

  2. Базилік розібрати на листочки, помити і просушити їх. Сир нарізати кубиками і тонкими скибочками.

  3. Зробити «башти». Для цього на скибочку буряка покласти сир і базилік, а потім повторити шари.

  4. Салат перед подачею охолодити. Прикрасити червоним перцем.