Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита › Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою
Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою

Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою

Курочка на грилі виходить ще кориснішою, ніж відварена, адже цінні речовини не йдуть у бульйон. При цьому вона ще смачніша, ніж смажена на сковороді. А якщо додати до неї як гарнір кукурудзу з чилі-лаймовою пастою, то страва вийде яскравою і екзотичною. Готувати таку курочку на грилі за фірмовим рецептом шеф-кухаря ресторану Tin Tin Іллі Сьоміна можна як на природі, так і вдома на спеціальній сковороді-гриль.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курка ціла — 1шт
  2. 2. Соус BBQ — 400г
  3. 3. Кукурудза ціла — 4 качани
  4. 4. Масло вершкове — 200г
  5. 5. Лайм — 1шт
  6. 6. Цедра лайма — 5г
  7. 7. Сік лайма — 18г
  8. 8. Чилі мелений — 5г
  9. 9. Зіра — 2г
  10. 10. Чорний перець горошком — за смаком
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігрійте сковороду-гриль або підготуйте мангал.

  2. Розберіть курку. Нам знадобиться філе, стегна і гомілки. Натріть їх сіллю з чорним перцем та обсмажте на грилі 15 хвилин, переверніть, змастіть курочку 200 г соусу, просмажте ще 15 хв., додайте ще 200 г соусу і доведіть до готовності.

  3. Змішайте сік і цедру лайма з вершковим маслом, сіллю і спеціями. Нанесіть отриману пасту на качани кукурудзи і відправте їх на сковорідку гриль разом з куркою. Кукурудза буде готова за 15 хв.

  4. Викладіть м'ясо і кукурудзу на тарілку. Подавайте з чилі-лаймовою пастою і шматочками лайму.