Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Бананове сорбе

Бананове сорбе

Цей десерт можна також назвати банановим морозивом. Тому що для приготування сорбе вам також потрібно буде збивати інгредієнти і заморожувати їх у морозилці. Можна ще сказати, що ця страва не просто бананова, вона і апельсинова, і лимонна - цитрусова, що робить її ще кращою. По-перше, апельсин і лимон надає не надто солодкий смак морозиву. Навпаки, цитрусові роблять його свіжим і насиченим. По-друге, цитрусові - це не просто джерело вітаміну С, а й багатьох інших вітамінів і корисних речовин. Тому зробивши бананове сорбесобі до вечері, ви багато в чому виграєте, адже ви отримаєте солодкий і корисний десерт з фруктів.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Банани — 1000 г.
  2. 2. Лимони — 400 г.
  3. 3. Апельсини — 200 г.
  4. 4. Цукор — 150 г.
  5. 5. Сік (яблучний або виноградний) — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Почистити лимони та апельсини, видалити кісточки і помістити в блендер. Подрібнити.

  2. Почистити банани і також подрібнити в блендері.

  3. Змішати всі отримані маси.

  4. Додати сік, цукор і ретельно перемішати.

  5. Отриману масу поставити в морозильник на 5-6 годин.