Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська вечірка сніданок › Абрикосово-горіхові тарталетки
Абрикосово-горіхові тарталетки

Абрикосово-горіхові тарталетки

Як відомо, тарталетки - це маленькі кошики з тіста, які наповнюють різною начинкою. Вона може бути м'ясною, рибною або ж із солодощами. У нашому випадку наповнювачами будуть абрикоси і горіхи. Такі чудові кошики красиво виглядають на святковому столі. Завдяки горіхам і абрикосовій суміші на смак тарталетки виходять м'якими, ніжними і дуже смачними. При бажанні, абрикоси можна замінити будь-яким іншим фруктом, який вам більше до смаку, або ж для того, щоб урізноманітнити десерт.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Масло вершкове — 100 г
  2. 2. Маскарпоне — 120 г
  3. 3. Борошно — 200 г
  4. 4. Цукор коричневий — 150 г
  5. 5. Яйце куряче — 1 шт.
  6. 6. Джем абрикосовий — 100 г
  7. 7. Волоський горіх — 100 г
  8. 8. Ваніль — 5 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити масло (всю норму без 20 г.) з вершковим сиром до пишного стану. Продовжуючи збивати, додати просіяне борошно. Надати тісту форму кулі і помістити в холодильник на 15 хвилин. З'єднати цукор, яйце, масло, що залишилося, сіль і ванілін. Додати подрібнені горіхи і абрикосовий джем.

  2. Дістати тісто з холодильника, розділити на невеликі порції і скачати кульки діаметром близько 2.5 см. Кожну кульку приплюснути і витягнути в тонкий млинець. Змастити формочки для мафінів маслом і викласти тісто по дну і з боків.

  3. Усередину викласти по столовій ложці абрикосово-горіхової суміші. Прикрасити кожне тістечко горіхом. Випікати в духовці при температурі 165°C градусів приблизно 25-30 хвилин. Охолодити на решітці, не виймаючи з формочок.