Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти французька середній духовка літо › Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками
Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками

Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками

Бретонський пиріг зі смородиною та яблуком не тільки полонить ваше серце і шлунок з першого разу, але і стане вашим улюбленим десертом. Готувати його зовсім не складно, а виглядає він не просто апетитно, а вишукано, дорого і дивовижно. Смородина і яблука нагадають вам про літо в будь-яку пору року, навіть у люту зиму. До того ж, ці фрукт та ягода подарують організму великий заряд енергії і корисних речовин. Саме яблуко і смородина захищають наш імунітет від зовнішніх подразників, дбають про виснажені організми. Солодкий, ніжний аромат поширитися навіть за межі вашого будинку і подарує радість і бажання скоріше потрапити додому випадковим перехожим.

Кількість порцій 4
Час приготування 70 хв

  1. 1. Борошно — 150 г.
  2. 2. Вершкове масло — 120 г.
  3. 3. Цукор — 120 г.
  4. 4. Яйця — 3 шт.
  5. 5. Ванільний цукор — 15 г.
  6. 6. Смородина — 120 г.
  7. 7. Яблуко — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'яке вершкове масло збити з цукром і ванільним цукром.

  2. Додати яйце і жовтки (2 шт.). Ще раз добре збити.

  3. Додати борошно, збити до однорідного стану.

  4. Обережно ввести смородину.

  5. Викласти тісто у форму (приблизно 20 см. діаметром), розрівняти. Поставити форму в холодильник на 2 години (або на ніч).

  6. Яблуко очистити і розрізати його на 10-12 часточок. Укласти часточки яблук по колу на тісто.

  7. Поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Випікати 40-45 хв.