Налисники з сиром запечені в ніжному кремі
- 1. Яйце — 5 шт.
- 2. Пудинг ванільний (пачка) — 1 шт.
- 3. Цукор — 100 г.
- 4. Олія — 50 мл.
- 5. Молоко — 250 мл.
- 6. Борошно — 80 г.
- 7. Сир — 500 г.
- 8. Крупа манна — 30 г.
- 9. Сметана — 300 мл.
- 10. Кунжут — 20 г.
- 11. Вишня (у власному соку) — 150 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати млинці. Для цього яйця (4 шт.) розтерти з цукром (50 мл.). Додати ванільний пудинг (6 столових ложок), масло (50 мл.), борошно (3-4 столові ложки), добре перемішати. Потім додати молоко поступово, постійно помішуючи. Так не буде "грудочок" і можна регулювати густину тіста.
Після цього смажити млинці на сухій сковорідці, перший раз змастити олією. Підсмажені млинці краще "сховати" в пакет на 10 хвилин, щоб не було сухих країв.
Далі потрібно приготувати начинку. Для цього сир з'єднати з яйцями (2 шт.) та цукром (за смаком), добре перемішати. Додати манку, перемішати та дати настоятися 20 хвилин, щоб манка набухла та забрала зайву рідину.
Потім потрібно приготувати крем. Всі складові з'єднати (сметана, пудинг 3 ст.л., 1 яйце) та добре перемішати, дати пудингу збільшитися. Якщо здається, що вишла дуже густа маса, то розвести її молоком. На млинці покласти приблизно 1 столову ложку начинки та загорнути квадратиком. Для цього спочатку закрити верхню та нижню сторони, а потім бокові. Складати квадратики у форму, кінцями вниз.
На кожен квадратик викласти приблизно по 1 столовій ложці крему, а потім рівномірно розподілити його по всій поверхні, дуже зручно лопаткою. Ще посипати кунжутом. Запікати в духовці при 180-200°С 15 хвилин, не більше. Потрібно зачекати, поки крем зарум'яниться та тримати в духовці 25 хвилин, щоб нижні краї млинців трохи пропеклися. Подавати теплими, прикрасити вишнею у власному соку.