Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська закуски › Оселедець під шубою
Оселедець під шубою

Оселедець під шубою

Оселедець під шубою - це така рідна і близька для наших широт страва. Відразу ж уявляється така картинка: зима, мерзенна погода, холодний вітер, страшенна хурделиця і сніг, а вдома так тепло, затишненько, на кухні п'ють чай рідні, поглядаючи на люту холоднечу в віконце, а потім на вас щойно ввійшовшого і дико змерзлого в таку погоду... А на столі красується оселедець під шубою і чекає, коли ви його вже скуштуєте. Ви не уявляєте, наскільки актуальним у холодну погоду є дана страва. Оселедець відмінно підживить ваш організм білком і всіма необхідними насиченими жирами, а також мікроелементами. Морквина, буряк і картопля доповнять це вітамінами і клітковиною, а майонез і цибуля додадуть салату завершеності та гостроти.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Оселедець великий — 2 шт.
  2. 2. Картопля — 4 шт.
  3. 3. Буряк — 2 шт.
  4. 4. Морква — 2 шт.
  5. 5. Лук ріпчаста — 2 шт.
  6. 6. Яйца — 3 шт.
  7. 7. Майонез — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Промити і відварити картоплю, буряк і моркву в шкірці до готовності.

  2. Рибу обробити та розділити на філе, видалити шкірку і кісточки, порізати дрібними кубиками.

  3. Дно салатниці змочити водою.

  4. Потім рівним шаром розкласти оселедець.

  5. Очищену цибулину тонко накришити зверху риби.

  6. Після цього шар покрити майонезом.

  7. Відварену картоплю нарізати на маленькі квадратики і покришити наступним шаром.

  8. Зверху зробити тонку майонезну сітку.

  9. Моркву і буряк натерти на крупній терці окремо.

  10. Далі по сітці розподілити натерту моркву.

  11. Останній овочевий шар - буряк. Зверху полити майонезом.

  12. По верху салату за бажанням накришити зварені яйця.