Ікра з баклажанів
- 1. Баклажани — 4 шт.
- 2. Морква — 1 шт.
- 3. Помідори — 3 шт.
- 4. Перець чорний мелений — 5 г.
- 5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 6. Перець солодкий — 3 шт.
- 7. Олія соняшникова рафінована — 3 ст. л.
- 8. Сіль — 20 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування ікри взяти 4 середніх баклажана, моркву, ріпчасту цибулю, солодкий перець, 3 помідори, рослинне масло і спеції.
Цибулю нарізати кубиками, а моркву натерти на крупній тертці. В сковороді розігріти рослину олію і обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору. Баклажани помити, очистити від шкірки і порізати.
Викласти баклажани в сковороду, де готувалася зажарка, і обсмажити 25 хвилин. Солодкий перець помити, видалити насіння і порізати. Потім помідори помити і натерти на тертці.
Тоді коли баклажани стануть м'якими, додати помідори. Після цього додати зажарку і солодкий перець, тушкувати все разом 5 хвилин. Додати сіль і чорний перець за смаком, подавати ікру теплою чи охолодженою.