Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська українська травневі свята вечеря › Котлети з кабачків і капусти
Котлети з кабачків і капусти

Котлети з кабачків і капусти

Хочете спробувати легке і дієтичне блюдо, пропонуємо вам, власноруч приготувати овочеві котлети. Така страва дбайливо поставиться до вашому шлунку, і ви не отримаєте жодної тяжкості і проблеми із зайвими калоріями. Крім того, такі котлети складаються із компонентів, доступних протягом усього року, як з матеріальної точки зору, так і з точки зору їх наявності в магазинах. Корисносты ы поживносты цій страві не займати, адже вона містить в собі надзвичайні компоненти, такі як кабачок і капуста. Здавна всім відомо, що вони є просто джерелом вітамінів і мінералів, тому про здоров'я своїх близьких, ви подбаєте точно, не сумнівайтеся. Крім того, ви зможете не тільки зберегти свою тонку талію при їх вживанні, але і порадувати свою сім'ю смачненьким.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Капуста (білокачанна) — 1 шт.
  2. 2. Кабачок — 1 шт.
  3. 3. Сіль — по вкусу
  4. 4. Цибуля — 4 шт.
  5. 5. Олія — для смаження
  6. 6. Борошно — 3 ст. л
  7. 7. Манна крупа — 3 ст. л
  8. 8. Яйця — 3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту тонко нарізати, проварити в невеликій кількості води до напівготовності і просушити в друшляку.

  2. Очищений кабачок натерти на крупній тертці, посолити і залиште на 15 хвилин. Потім віджати сік.

  3. Подрібнену цибулю обсмажити на олії, змішати з капустою і кабачком. Додати борошно, манку, яйця, посолити і поперчити, перемішати.

  4. Смажити котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасити зеленню петрушки.