Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти східна легкий осінь › Риба в духовці по-тайськи
Риба в духовці по-тайськи

Риба в духовці по-тайськи

Тайська кухня - це дуже своєрідна кухня. Вона розвивалася протягом століть під впливом китайської, індійської та європейської кухонь. Це й зумовило її деякі традиції. Спочатку в їжу вживалися в основному риба, морепродукти і водні рослини. Китайська і японська кухні внесли значні зміни в культуру харчування Таїланду. Зараз харчову різноманітність тайського раціону представляють страви в основному з рису, риби та водоростей. Сьогодні ми хочемо трохи привнести різноманітності у ваш раціон і запропонувати вам приготувати рибу в духовці по-тайськи. Така страва здивує своїм своєрідним приголомшливим смаком не тільки вас, але можливо й ваших гостей.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Морська риба — 1 шт.
  2. 2. Кокосове молоко — 200 мл.
  3. 3. Лайм — 0, 5 шт.
  4. 4. Часник — 1 зуб.
  5. 5. Зелень кінзи — 1 пуч.
  6. 6. Перець чилі — 1 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
  9. 9. Оливкова олія — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу почистити, промити і обсушити паперовим рушником.

  2. Для соусу потрібно дрібно посікти зелень, додати дрібно нарізаний перець чилі і вичавити через прес часник. Також додати сік половини лимона і кокосове масло. Посолити і поперчити.

  3. Залити рибу соусом і випікати 35 хвилин при температурі 180°С.