Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти російська європейська яблука вечеря › Яблучно-шипшиновий компот
Яблучно-шипшиновий компот

Яблучно-шипшиновий компот

У наш час, коли в магазині можна купити різноманітні напої та соки, багато господинь не бачать необхідності в тому, щоб варити компот, який є десертним напоєм, по суті справи третьою стравою, що подається в кінці обіду. Пам'ятайте незабутню фразу з відомого фільму: «А компот?». Абсолютно незаслужено про нього забули. А даремно! Адже приготований своїми руками напій не йде ні в яке порівняння з магазинними напоями. Дорогого коштує Ваша впевненість у якості приготованого компоту, адже Ви самі вибирали для нього фрукти. У домашньому компоті немає ніяких шкідливих добавок. Корисний, смачний, ароматний, він вартий того, щоб витратити час на його приготування.

Кількість порцій 15
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яблуко — 400 г.
  2. 2. Шипшина — 40 г.
  3. 3. Вода — 4 л.
  4. 4. Цукор — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шипшину потрібно розтовкти. Яблука порізати дрібно.

  2. У каструлі закип'ятити воду, додати цукор, шипшину, яблука.

  3. Проварити 5 хвилин. Настояти кілька годин. Відцідити.