Простий сирний пиріг
- 1. Борошно — 1,5 склянки
- 2. Цукор — 1 склянка
- 3. Вершкове масло — 100 г.
- 4. Розпушувач — 1ч. л.
- 5. Сир домашній — 500 г.
- 6. Сметана — 1 склянка
- 7. Яйця — 3 шт.
- 8. Ванільний цукор — 1 ч. л.
- 9. Родзинки (за бажанням) — 50 г.
- 10. Цукати (за бажанням) — 50 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення, потім з'єднати з половиною склянки цукру і розтерти.
Борошно з'єднати з розпушувачем і просіяти все в миску з маслом і цукром.
Перемішати все руками до тих пір, поки не утвориться борошняна крихта.
Сир пропустити через сито або розтерти блендером до пастоподібного стану.
Додати сметану, перемішати.
Білки відокремити від жовтків. Білки покласти в холодильник, а до жовтків додати сир та сметану та ще раз все добре розтерти.
Охолоджені білки збити з цукром у таку густу піну, щоб при нахилі миски вони не виливалися.
З'єднати білки з сирною масою і акуратно перемішати знизу вгору в одному напрямку, щоб білки не осіли.
Якщо використовуються цукати або родзинки, додати їх у начинку. Родзинки попередньо потрібно замочити в окропідо набухання, цукати нарізати на дрібні шматочки.
Духовку розігріти до 180°С.
У форму (можна також використовувати деко) насипати шар борошняної крихти, залишивши 1/3 тіста.
На крихту викласти сирну начинку.
Зверху знову присипати крихтою, що залишилася, рівномірно розподіливши її.
Випікати в розігрітій духовці приблизно 25-30 хвилин.