Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти китайська весна › Смажена локшина з куркою
Смажена локшина з куркою

Смажена локшина з куркою

Рецепт смаженої локшини з куркою прийдеться до смаку любителям густої і калорійної їжі. Адже, подивившись на список інгредієнтів, які необхідні для приготування цієї страви, то в ньому можна знайти досить енергетичні продукти такі, як сало, м'ясний бульйон, курка і локшина. Ці продукти у своєму поєднанні дають дуже високоенергетичний ефект. Тому більше наша страва, звичайно, підходить для обіду, ніж для вечері. Вона дуже поживна і зарядить вас енергією на весь день. Страва дуже ситна, але і разом з тим вона дуже корисна. Смажена локшина з куркою - це страва, яка містить всі необхідні білки і вуглеводи, яких потребує ваш організм щодня. Приємного апетиту!

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Яєчна локшина — 500 г
  2. 2. Куряче філе — 300 г
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Крохмаль — 1 ст.л.
  5. 5. Корінь імбиру — 10 г
  6. 6. Цибуля-порей — 200 г
  7. 7. Свиняче сало — 200 г
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. М'ясний бульйон — 1 склянка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе промийте і наріжте тонкою соломкою.

  2. Крохмаль розчиніть у невеликій кількості води (суміш повинна вийти густою).

  3. Білок відокремте від жовтка (жовток нам не знадобиться). Білок з'єднайте з крохмалем, перемішайте до отримання кашоподібної маси. У цій масі обваляйте шматочки курячого м'яса.

  4. Сало наріжте на шматочки. Покладіть його в сковороду і розтопіть, шкварки видаліть. Злийте сало в окрему ємність.

  5. Цибулю-порей наріжте невеликими шматочками.

  6. У сковороду влийте половину сала, розігрійте на сильному вогні і, як тільки воно майже дійде до кипіння, покладіть в нього куряче м'ясо і обсмажте, помішуючи, до побіління.

  7. Після цього злийте жир, додайте цибулю-порей, посоліть, влийте бульйон, доведіть його до кипіння, потім зніміть сковороду з вогню, м'ясо викладіть, а рідину злийте в окрему ємність і відставте.

  8. Локшину обдайте окропом, щоб вона злегка розм'якшилася, і відразу ж злийте воду.

  9. На сильному вогні у великій сковороді розігрійте решту сала. Коли воно майже дійде до кипіння, опустіть в нього локшину і підсмажте її, періодично струшуючи сковороду.

  10. Як тільки локшина підсмажиться до золотистого кольору з одного боку, переверніть і підсмажте з іншого.

  11. Після того, як локшина підсмажиться з двох сторін, рівномірно полийте її соусом, що залишився після смаження курячого м'яса, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і трохи протушкуйте.

  12. Коли вона просочиться соусом, покладіть в неї куряче м'ясо і обережно перемішайте. Локшина готова!