Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти холодильник блендер європейська літо › Полуничне вершкове суфле
Полуничне вершкове суфле

Полуничне вершкове суфле

Фруктове суфле завжди було відмінним варіантом, якщо у вас не за горами приємний вечір у колі друзів або близьких. Адже така повітряно-легка і приємна страва порадує всіх ваших гостей. Адже не обов'язково, щоб ваш прийом запам'ятався, потрібно готувати дуже багато різних калорійних і важких для шлунка страв. Досить порадувати їх полуничним суфле. Тим більше, що такий десерт цілком може бути і як самостійна страва. А так як суфле французького походження, то воно не може не здивувати і не порадувати ваших гостей. Подавати десерт можна також із будь-яким солодким соусом або полити зверху теплим шоколадом.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Полуниця — 300 г.
  2. 2. Цукор — 150 г.
  3. 3. Вершки 33-35% — 200 мл.
  4. 4. Желатин — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Желатин залити теплою водою і дати повністю розчиниться. Потім трохи охолодити. Полуницю помити (або розморозити). Подрібнити полуницю блендером.

  2. Збити вершки з цукром. Змішати полуницю і збиті вершки. Додати в суміш желатин і довести до однорідної маси. Розлити десерт в келихи і поставити в холодильник на 3 години.