Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита легкий європейська квасоля › Зимовий суп із квасолею
Зимовий суп із квасолею

Зимовий суп із квасолею

Рослинний аналог м'яса. Так ще можна назвати квасолю. Ці бобові необхідно їсти мінімум 3 рази на тиждень, наприклад 2 рази на тиждень можна обідати квасоляним супом, а в інший час можна використовувати квасолю як інгредієнт в салатах. Існує й кілька правил правильного приготування саме білої квасолі. Після того, як квасоля закипає, необхідно злити гарячу воду і залити квасолю новою холодною водою, після таких маніпуляцій ці бобові виходять більш наваристими, поживними та смачними. Під час варіння квасолю краще не перемішувати, а після приготування потрібно додати рослинну олію.

Кількість порцій 7
Час приготування 60 хв

  1. 1. Сушена квасоля — 100 г.
  2. 2. Куряче філе — 2 шт.
  3. 3. Консервовані помідори — 450 г.
  4. 4. Бульйон — 2 л.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Морква — 2 шт.
  7. 7. Часник — 2 зубчики
  8. 8. Петрушка — за смаком
  9. 9. Укроп — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю попередньо замочити у воді на ніч.

  2. У великій каструлі відварити квасолю в 1,5 л. води: довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні, не накриваючи, 10 хвилин. Зняти з вогню. Злити воду і промити квасолю.

  3. У каструлю до квасолі додати нарізані цибулю, кріп, моркву, часник, петрушку і перець. Влити курячий бульйон, довести до кипіння.

  4. Покласти в каструлю курячу грудку і помідори, накрити кришкою і варити приблизно 30 хвилин або до повної готовності квасолі.