Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита легкий весна › Заварний крем
Заварний крем

Заварний крем

Так-так, всі ми знаємо і пам'ятаємо смак заварного крему. Напевно, найчастіше цей смак асоціюється з тортом "Наполеон". Мабуть майже кожна мама хоч раз пекла його на якесь свято або ж навіть просто так. І можливо майже кожен вже не раз пробував варити заварний крем сам. Але ж немає нічого краще, ніж ще раз нагадати те, що, здавалося б, і так відомо. Витративши всього 15 хвилин свого часу на приготування крему - і хороший десерт вже майже готовий! Адже його можна використовувати не тільки як крем до певного торту . Ним можна мазати різні коржі, або навіть печиво. Досить чергувати шари: печиво і крем. Коли печиво просочиться, воно буде м'яким, а смак - непередаваним.

Кількість порцій 1
Час приготування 15 хв

  1. 1. Молоко — 500 мл.
  2. 2. Цукор — 200 г.
  3. 3. Жовтки — 4 шт.
  4. 4. Борошно — 50 г.
  5. 5. Ванільний цукор — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Молоко потрібно закип'ятити.

  2. Жовтки розтерти із цукром, додати ванільний цукор і борошно. Добре перемішати.

  3. У жовтки влити гаряче молоко і перемішати.

  4. Поставити масу на вогонь і варити до загустіння.