Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська весна › Запіканка з овочів у горщику
Запіканка з овочів у горщику

Запіканка з овочів у горщику

Запіканка з овочів у горщиках – дуже просте в приготуванні блюдо, яке відмінно підходить для розвантажувального дня. За складом інгредієнтів ця запіканка з овочів у горщиках, по суті, дуже схожа на запечений в духовці омлет. Так як страва робиться тільки у горщиках, то її просто можна подавати порційно для кожного гостя. Подається або прямо у горщиках, або в невеликих тарілочках, перегорнувши кожен горщик і викинувши його вміст на тарілочку. Подається така запіканка з овочів і як основне блюдо, і як гарнір до чогось м'ясного. При бажанні можна прикрасити зеленню або свіжими овочами.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Баклажани — 2 шт.
  2. 2. Гриби — 400 г.
  3. 3. Помідори — 3 шт.
  4. 4. Часник — 1 шт.
  5. 5. Яйце куряче — 4 шт.
  6. 6. Сир філадельфія — 200 г.
  7. 7. Сир твердий — 200 г.
  8. 8. Сметана 42% — 270 мл.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Олія рослинна — за смаком
  12. 12. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Овочі і гриби очистити і нарізати кубиками, часник роздавити.

  2. У мисці збити яйця, додати твердий і м'який сир, додати також сметану і спеції. Перемішати до однорідної консистенції.

  3. Розігріти сковороду, обсмажити гриби з овочами на рослинній олії, практично до повної готовності.

  4. Розкласти овочеву суміш зі сковороди в маленькі горщики. Залити в кожен горщик сирну заливку. Поставити в розігріту до 180ºС духовку, випікати до рум'янцю.