Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита італійська обід осінь › Закуска з Моцарели
Закуска з Моцарели

Закуска з Моцарели

Моцарелла - молодий італійський сир родом з регіону Кампанія, один з найзнаменитіших сирів в Європі. Нейтральний, з приємною кислинкою, його смак поєднується практично з усіма можливими інгредієнтами. Цей сир в Італії додається до багатьох страв: піц, салатів, закусок, м'ясних страв, овочевих запіканок. Сир моцарела - чудове джерело здорового білка, містить багато корисних вітамінів, мінералів, і може бути включений в меню здорового харчування. Дуже хороша моцарелла і в запеченому вигляді. Ця закуска нагадує рецепт приготування моцарели у фритюрі. Але в даному рецепті сир готують не цілими кульками, а нарізають шматочками і обсмажують на сковороді, а не в глибокій фритюрниці.

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Вода — 1/4 стклянки
  3. 3. Панірувальні сухарі — 1,5 склянки
  4. 4. Часник — 2 зубчика
  5. 5. Борошно — 200 г.
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
  7. 7. Палички Моцарели — 450 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир нарізати невеликими шматочками.

  2. У маленькій мисці змішати збите яйце і воду.

  3. В іншій мисці змішати борошно, панірувальні сухарі і дрібно рубаний часник.

  4. Закип'ятити олію. Обваляти кожен шматочок сиру спочатку в яйці, а потім обваляти в сухій суміші.

  5. Обсмажити моцарелу в паніровці до золотисто-коричневої скоринки (близько 30 секунд). Потім викласти на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир.