Веганський "Наполеон" з висівками
- 1. Соєве молоко — 500 мл.
- 2. Екстракт ванільний — 1 ч. л.
- 3. Цукор — 100 г.
- 4. Борошно пшеничне — 600 г.
- 5. Вода — 300 мл.
- 6. Сіль — 1 ч. л.
- 7. Олія рослинна — 3 ст. л.
- 8. Висівки — 4 ст. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування крему змішати в каструлі 85 г.цукру, соєве молоко і ванільний екстракт. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Окремо змішати 100 мл. води з 65 г. борошна, влити приготовану суміш у каструлю з киплячою молочною сумішшю. Перемішати. Варити протягом 3-5 хвилин до загустіння маси.
Для приготування тіста змішати в мисці 520 г. борошна, сіль, цукор (за смаком) і висівки. Додати 3 ст. л. рослинної олії, розтерти до грудочок. Додати 200 мл. води, замісити тісто. Розділити тісто на 6-8 частин, розкачати кожну в пласт за розміром форми для випікання. Спекти коржі по черзі в духовці протягом 20-30 хвилин при температурі 180ºС.
Остудити готові коржі. Один корж залишити для прикраси. Решту викласти один на другий, змащуючи між ними кремом. Корж,який залишився, розламати на крихти, посипати зверху на торт. Також присипати зверху товченими горіхами. Поставить на ніч у холодильник для просочення.